Goed gesprek

In therapie werk je aan iets wat je dwars zit. Dit kan een situatie zijn waarvan je je afvraagt hoe je ermee om moet gaan. Het kan een gevoel zijn, een droom, of een concrete vraag. Het kan ook dat je niet weet waar je aan wilt werken. Je zit niet lekker in je vel, je voelt je bang of onzeker, bent aan het piekeren.

Fysiek gaat het niet goed; moe, futloos, lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak; moeilijk contact kunnen krijgen met andere mensen, eenzaamheid en je onbegrepen voelen. 

 

Met professionele begeleiding wordt vanzelf duidelijk waar het echt om gaat. De gesprekken helpen je hoe je met jezelf en moeilijke  situaties om te gaan.

Door inzicht te krijgen in je emotionele patronen, kom je dichter bij jezelf en bij je levensdoel. Dit is van groot belang voor ons emotioneel welzijn, maar kan door de drukte van alledag naar de achtergrond verdwijnen.

Ik kijk mee en help je stil te staan. Wat zijn je (afweer)mechanismen en patronen, wat heb je nodig om tot bloei te komen, hoe kom je weer met jezelf in verbinding en tot ontspanning?